Luxe 2-persoons vakantiewoningen

Zorg en Vlijt (2p) Deze sfeervolle tweepersoonswoning bevindt zich in het rijksmonument waarin ook het Gevangenismuseum is gevestigd. De ingang bevindt zich aan de Oude Gracht. Vanuit de hal komt u in de ruime en lichte woonkamer met open keuken, van waar u uitkijkt op de Oude Gracht en de daar tegenover gelegen monumentale woningen. Via de trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping, de vide, waarbij de nog zichtbare houten balken een rustieke sfeer creëren. Hier bevinden zich de knusse slaapkamer met tweepersoonsbed en de moderne badkamer.

Geestkracht (2p) De ingang van deze comfortabele tweepersoonswoning bevindt zich op het binnenterrein van het Gevangenismuseum. Ook in deze voormalige bewaarderswoning uit 1823 zijn de authentieke details zoveel mogelijk bewaard gebleven. Vanuit de hal komt u in de gezellige woonkamer met aparte zithoek en semi-open keuken. Op de eerste verdieping vindt u de knusse slaapkamer met tweepersoonsbed en moderne badkamer. Er even met z‘n tweeën tussenuit? Het Gevangenismuseum verwelkomt u graag in de volgende 2-persoons vakantiewoningen:

Arrangement 'De Opzichter' Het arrangement bestaat uit: 2 x overnachting in een van de 2-persoons woningen. (Inclusief handdoeken en lakenpakket. Gratis entree Gevangenismuseum en Verrassingspakket)
Slapen in een opzichterswoning geeft je een gevoel van ‘in control´ zijn. Jij hebt de sleutel naar de vrijheid. Ook als je nog niet weet wat zich vroeger onder de oude balken van het Tweede Gesticht heeft afgespeeld, ben je al zwaar onder de indruk als je onder de toegangspoort doorloopt. Ooit liepen er duizenden paupers over het binnenterrein van het gesticht. Ze sliepen in hangmatten op de grote slaapzalen. Jaren later werd het gesticht verbouwd tot een werkgesticht met daarin inclusief personeelswoningen. Deze zijn nu van alle luxe voorzien, maar de oude elementen zijn nog bewaard gebleven. Van hangmat naar boxspring en dat allemaal in twee eeuwen tijd!

2-persoons vakantiewoning "Zorg en Vlijt"
Weekend vanaf € 210,00

Zorg en vlijt Direct boeken

Midweek vanaf € 250,00
Week vanaf € 374,50
De Opzichter vanaf €165,00
2-persoons vakantiewoning "Geestkracht"
Weekend vanaf € 210,00

Geestkracht Direct boeken

Midweek vanaf € 250,00
Week vanaf € 374,00
De Opzichter vanaf €165,00
De 2-persoonsvakantiewoningen zijn voorzien van:
  • Compleet ingerichte keuken met afwasmachine en magnetron.
  • Badkamer met ligbad en een aparte douchecabine.
  • Aparte slaapkamers met boxspringbedden.
  • Radio & televisie.
  • Gratis WiFi.
Faciliteiten:
  • Laken- en handdoekenpakket inbegrepen.
  • Twee kinderbedjes gratis beschikbaar.
  • Vier gratis e-bike oplaadpunten.
  • Gratis toegang tot het gevangenismuseum.
Honden zijn niet toegestaan.

Kom u met meer mensen?

Wij hebben ook 4-persoons en 6-persoons vakantiewoningen. Klik hier voor onze 4-persoons vakantiewoning "Elk tot Gerief" Klik hier voor onze 6-persoons vakantiewoningen "Zegenrijk" en "Vroom en Vroed"

Onze vakantiewoningen

Wat zeggen onze gasten

Vic en Maria

Een gezellig en confortabel huisje. We hebben veel gezien en gewandeld in de mooie omgeving. Lekker bier en kaas bij Maallust en we genoten ook van een fijn diner bij Bitter & Zoet. Een geslaagd verblijf!

> Meer..

Elske en Michel

Onverwacht op dit prachtige plekje terecht gekomen. Wat hebben we genoten van het heerlijke huis, dat als een 'thuis' voelde voor deze midweek. Rust, cultuur, natuur, sfeervol, knus en geriefelijk. Een aanrader!> Meer..