Wat zeggen onze gasten?

Over onze vakantiewoningen


Familie Frigerio
We hebben in Zegenrijk een heerlijke tijd gehad. Wat een prachtig ruim huis en wat gezellig en handig ingericht. We voelden ons direct thuis. Goed geslapen ook want de bedden zijn prima en oh wat is het stil hier! Met z‘n allen naar Maallust was een succes op zaterdag, dus zondag zijn we weer gegaan. Nu draait de afwasmachine, nog 1 nachtje slapen en dan morgen weer naar de Veluwe. Maar we komen terug!
7-12-2014

Ronald & Marjan
Twee nachtjes in dit leuk huisje-veels te kort. Alles was prima verzorgd, met liefde en aandacht ingericht. Wat was er niet? Met heel veel moeite konden we iets verzinnen: zout en peper. Maar dan vinden wij onszelf eigenlijk een stelletje zeikerds. Een aanrader vinden wij het. Tot de volgende keer!
15-7-2015

Jos en Els Vlaar
Heerlijk midweekje gehad! Wist niet dat je hier zo lekker kunt slapen. Geweldig huisje, heel gezellig en huiselijk. Mooi museum. Gewandeld door het natuurgebied en kraanvogels zien vliegen! Prachtige omgeving, kortom: genoten! Het gaat hier nog druk worden, want ook wij komen graag nog eens terug.
22-6-2015

Jannie en Reinder
Prima, ruime vakantiewoning. Van alle gemakken voorzien. We hebben genoten van de schitterende omgeving met mooie fietsroutes. 260 km. gefietst. Ook het museum is zeer de moeite waard en de rondrit met de bus is een aanrader. We hebben ons prima vermaakt.
12-6-2015
 

Over het museum


Luit en Maaike: heerlijk koffie....
Tijdens onze fietstocht naar het Fochteloêrveen even aangewipt bij het restaurant van het gevangenismuseum. Heerlijke koffie hebben ze daar, echt een aanrader voor een tussenstop. Ook een vriendelijke bediening. woensdag 15 augustus 2012

Fam. De Boer: leuk voor kinderen
Geweest met kleinere kinderen en bijzonder goed bevallen het is leuk en de speurtocht voor kinderen is een aanrader ...ze vonden het super! het ritje in een echte gevangenisbus was erg interessant...! leuk museum !
zondag 22 juli

Henny Meinders: Topdag
Op 28-4-2012 bezochten we het museum met 2 kinderen van 8. ( jongen en meisje) We hebben de speurtocht van DE VLOEK VAN VEENHUIZEN gedaan. Helemaal Top. Het was veel leuker dan we dachten. DE kinderen waren zeer nieuwsgierig en vonden het spannend. En uiteindelijk.....het mysterie opgelost en de vloek opgeheven. Echte aanrader !! zondag 29 april 2012

Gezin B: Super
We hebben vandaag een superdag gehad in het Gevangenismuseum! Onze kinderen van 4 en 9 hebben genoten: veel geleerd, veel beleefd. De boevenbus en rondleiding Rode Pannen: zeker doen! De gidsen vertelden levendig over de geschiedenis van Veenhuizen.
donderdag 01 maart 2012

Anja Vos: Vroeger
Toen ik een meisje van een jaar of 16 was hebben mijn ouders mij en mijn broertje en zusje meegenomen naar dit museum. Het heeft zoveel indruk gemaakt dat ik nu 5 jaar later mijn vriend er mee heen neem omdat ik denk dat hij het ook geweldig zou vinden!
zaterdag 19 maart 2012

Marianne en Peter Rheberg...
Je "straf uitzitten" in Veenhuizen is een waar genoegen, ontdekten wij en onze gasten. Veel lof voor de relaxte, prettige en klantvriendelijke inzet van de medewerksters van het restaurant die ons verblijf in de gevangenis tot een heus feest maakten!! Waardering voor de kok en overig keukenpersoneel voor het "water en brood": het koud/warm-buffet kon niet op! Dank voor de begeleiding en opvang door de vrijwilligers tijdens de barre tocht door het gevang en in de boevenbus. Nooit geweten dat zelfs de woonverblijven van de cipers zoveel rust uitstralen... GEDETINEERD in VEENHUIZEN? ZEER AAN TE BEVELEN,GENIET ERVAN!!! Marianne en Peter Rhebergen
maandag 19 juli 2010


Wilt u zelf een recensie plaatsen? Mail ons op info@vakantieveenhuizen.nl
Wat zeggen onze gasten

Elske en Michel

Onverwacht op dit prachtige plekje terecht gekomen. Wat hebben we genoten van het heerlijke huis, dat als een 'thuis' voelde voor deze midweek. Rust, cultuur, natuur, sfeervol, knus en geriefelijk. Een aanrader!
15-7-2015


> Meer..

Vic en Maria

Een gezellig en confortabel huisje. We hebben veel gezien en gewandeld in de mooie omgeving. Lekker bier en kaas bij Maallust en we genoten ook van een fijn diner bij Bitter & Zoet. Een geslaagd verblijf!
27-2-2015
> Meer..