Wat zeggen onze gasten?

Over onze vakantiewoningen


Tom en Will
Heerlijk genoten van alles wat er te beleven was. het huis was in goede staat, er was lekker eten, noem maar op! Fijn hoor!
juni 2018

'Club 10'
Voor de 18e keer op vriendenweekend. Wat zijn de huisjes leuk en mooi. Het museum en de tour in de bus waren erg interessant. Wij hebben genoten!
september 2018

Minne en Marian
We hebben enorm genoten van ons verblijf. een prachtige omgeving en een huisje wat van alle gemakken was voorzien. Super! Heerlijk gefietst in de omgeving en gegeten in restaurant 'BItter en Zoet'. Na het lezen van het boek Het Pauperparadijs is het zeker waard om hier te logeren.
25 juni 2018

Rietje en Mirjam
Wat een fijn huis, van alle gemakken voorzien. Veenhuizen is prachtig. We hebben dit weekend mooie wandelingen gemaakt en de rondleiding door gevangenis de Rode Pannen was zeer de moeite waard. We komen hier zeker nog eens terug.
2018

Over het museum


Luit en Maaike: heerlijk koffie....
Tijdens onze fietstocht naar het Fochteloêrveen even aangewipt bij het restaurant van het gevangenismuseum. Heerlijke koffie hebben ze daar, echt een aanrader voor een tussenstop. Ook een vriendelijke bediening.

Fam. De Boer: leuk voor kinderen
Geweest met kleinere kinderen en bijzonder goed bevallen het is leuk en de speurtocht voor kinderen is een aanrader ...ze vonden het super! het ritje in een echte gevangenisbus was erg interessant...! leuk museum !


Henny Meinders: Topdag
We bezochten het museum met 2 kinderen van 8. ( jongen en meisje) We hebben de speurtocht van DE VLOEK VAN VEENHUIZEN gedaan. Helemaal Top. Het was veel leuker dan we dachten. De kinderen waren zeer nieuwsgierig en vonden het spannend. En uiteindelijk.....het mysterie opgelost en de vloek opgeheven. Echte aanrader !!

Gezin B: Super
We hebben vandaag een superdag gehad in het Gevangenismuseum! Onze kinderen van 4 en 9 hebben genoten: veel geleerd, veel beleefd. De boevenbus en rondleiding Rode Pannen: zeker doen! De gidsen vertelden levendig over de geschiedenis van Veenhuizen.

Anja Vos: Vroeger
Toen ik een meisje van een jaar of 16 was hebben mijn ouders mij en mijn broertje en zusje meegenomen naar dit museum. Het heeft zoveel indruk gemaakt dat ik nu 5 jaar later mijn vriend er mee heen neem omdat ik denk dat hij het ook geweldig zou vinden!

Marianne en Peter Rheberg...
Je "straf uitzitten" in Veenhuizen is een waar genoegen, ontdekten wij en onze gasten. Veel lof voor de relaxte, prettige en klantvriendelijke inzet van de medewerksters van het restaurant die ons verblijf in de gevangenis tot een heus feest maakten!! Waardering voor de kok en overig keukenpersoneel voor het "water en brood": het koud/warm-buffet kon niet op! Dank voor de begeleiding en opvang door de vrijwilligers tijdens de barre tocht door het gevang en in de boevenbus. Nooit geweten dat zelfs de woonverblijven van de cipers zoveel rust uitstralen... GEDETINEERD in VEENHUIZEN? ZEER AAN TE BEVELEN,GENIET ERVAN!!! Marianne en Peter Rhebergen

Wilt u zelf een recensie plaatsen? Mail ons op info@vakantieveenhuizen.nl
Wat zeggen onze gasten

Elske en Michel

Onverwacht op dit prachtige plekje terecht gekomen. Wat hebben we genoten van het heerlijke huis, dat als een 'thuis' voelde voor deze midweek. Rust, cultuur, natuur, sfeervol, knus en geriefelijk. Een aanrader!> Meer..

Vic en Maria

Een gezellig en confortabel huisje. We hebben veel gezien en gewandeld in de mooie omgeving. Lekker bier en kaas bij Maallust en we genoten ook van een fijn diner bij Bitter & Zoet. Een geslaagd verblijf!

> Meer..